Настинките  отново започнаха да ни притесняват. Логично във втората половина на зимата организма започва да снижава имунитета, имунната защита намалява и по-често се озоваваме  незащитени от настинки и грипни състояния.

Какво да направим за да се предпазим от настинки ?

Оказва се, че хомеопатичната медицина разполага с огромен набор от медикаменти с които може изключително ефикасно да се справи с този проблем, отчитайки индивидуалните особености на всеки човек.

В цял свят е налице желание хората да увеличават своята здравна култура , без да чакат появата на заболяването, като познават основните хомеопатични лекарствени средства. Те стимулират необходимия отговор на организма, който му позволява да се справи с болестното състояние. Хомеопатичните лекарства нямат странични действия, не са доза зависими – еднакво е количеството, изписвано и за възрастни и за деца. Това ги прави достъпни и необходими за всяка домашна аптечка.

Всички знаят колко неприятна и упорита може да бъде хремата. Тя не е никак безобидна, особено при децата, при които често донася „опашка“ от други симптоми като кашлица, гърлобол и висока температура. Ако добавите и досадната болка в основата на синусите, която мъчи не малко възрастни, изводът е, че не бива да подценяваме секретите от носа.

Начинът ефективно да се преборим с тях е нов комбиниран български хомеопатичен продукт, който отскоро е на пазара. При него няма алергизиращ ефект, нито ограничение за използването му, както е при капките съдържащи антибиотици или кортикостероиди – до 5 дни. СИНУБЕЛ е хомеопатичен продукт за синузитни проблеми, подходящ при алергични синузити с редуване на катар и сухота. Съставките му са комбинирани така, че може да се използва при остра хрема и болки в гърлото. Повлиява острите температурни състояния още в първите часове на възпалението. Синубел е подходящ и при остър фронтален синузит с воднист, кисел, дразнещ секрет и парещо сълзене от очите, както и при максиларен синузит с жълтеникав или гноен гъст и лепкав разраняващ секрет, стичащ се в носната кухина. Помага също при усещания за натиск и болка в основата на носа.

Мощното му действие при всички тези състояния се дължи на съчетаването на няколко специфични съставки:

Hepar Sulfuris Calcareum 6 CH – това е „хомеопатичния антибиотик”, който се справя с бактериите причинители на синузита;

Mercurius Solubillis 5 CH – мощно въздействащ върху възпалението в гърлото и синусите, при температура и болки в носоглътката;

Kalium Iodatum 4CH – подсушаващ стичането на секретите;

Sticta Pulmonaria 4CH – балансира сухотата и сухото запушване на носа;

За да стопираме хремата трябва да започнем с по 1 таблетка на всеки час, от момента на острия дискомфорт до неговото окончателно приключване. В  периода на възстановяване се препоръчват по 2 таблетки, три пъти дневно, до пълно изчезване на неприятните симптоми.

Таблетките се поставят в устата до пълното им разтваряне, при спазване на необходимото условие да няма аромат в момента на прием. Както при всички хомеопатични продукти и при СИНУБЕЛ таблетките следва да се приемат поне 30 минути преди или след хранене, при спазване на правилото да няма аромат в устата в момента на прием. Опаковката съдържа 40 таблетки.

Продуктът е част от иновативна хомеопатична серия на българския производителБеллХомеопатия”. Разработена е от екип специалисти начело с бургаския лекар д-р Ивайло Димитров, като голяма част от продуктите нямат аналог в световната медицина. Всички тези хомеопатични продукти са на разположение в аптеките във всеки град.

Последните наблюдения сочат, че хомеопатията е все по-предпочитан метод на лечение заради доказания ефект и липсата на странични действия. При хомеопатията успешно се засилват естествените защитни реакции на организма, помагайки му сам да се справи с болестта. Наричат я „нежната медицина“ именно за това, че в продуктите няма токсичност и рискове към развиване на алергии.

Да се лекуваме с хомеопатия е толкова просто, колкото да се лекуваме с всеки другтерапевтичен метод. При употребата на хомеопатични медикаменти не трябва да се забравя, че таблетките се поставят под езика и се оставят до пълното им стопяване. Хомеопатията е изключително безвредна медицина, не натоварва организма и е подходяща за всички – от бебета до възрастни хора. Тя е нежната медицина на бъдещето! 

  1. Pridefully jeepers yet as komodo and whooped

    We are But depending simply sloth darn more and obsessive much best wholesomely.

  2. Pridefully jeepers yet as komodo and whooped.

    We are But depending simply sloth darn more and obsessive much best wholesomely.

  3. Pridefully jeepers yet as komodo and whooped

    We are But depending simply sloth darn more and obsessive much best wholesomely.

Price plans

Bronchoscopy $100 - $150
Cardiac ablation $100 - $150
Sport injuries $100 - $150
Women’s health $100 - $150
Bronchoscopy $100 - $150
Robotic Sergery Call: 1234 567 8910

DEPARTMENT DOCTORS

Съдържание

facebook